Jugo podiže višemetarske talase, Sava se izlila u Zagrebu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jugo podiže višemetarske talase, Sava se izlila u Zagrebu

Pojačani udari juga na srednjem Jadranu i večeras stvaraju mestimično višemetarske talase pa su i dalje u prekidu sve katamaranske linije koje Split povezuju sa ostrvima, rečeno je u Jadrolinijinoj agenciji u Splitu.

"Jugo povremeno na srednjem Jadranu dostiže brzinu i do 80 kilometra na sat te u poslepodnevnim satima nije isplovio trajekt na liniji Sučuraj - Drvenik", rekla je za Hinu Jelena Ivulić iz Jadrolinijine agencije.

Dodala je kako zbog pojacanih udara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << juga veceras u 19.00 sati nije isplovio ni trajekt na liniji Trogir - Drvenik Mali - Drvenik Veli.

Usled obilnih padalina koje veći dio sedmice pogađaju Zagreb porastao je i vodostaj reke Save, preneo je Index.hr.

Obilna kiša u gradu pada od sinoć, što je izazvalo brojne probleme u saobraćaju, a prema najnovijim informacijama, došlo je i do izlivanja reke Save iz korita.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENI METEO ALARM NA HRVATSKOJ OBALI: Jugo podiže višemetarske talase, brodovi potonuli, Sava se izlila u Zagrebu (FOTO, VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019

Posledice prošlog nevremena na hrvatskoj obali još nisu sasvim sanirane, a već je stiglo novo Pojačani udari juga na srednjem Jadranu i večeras stvaraju mestimično višemetarske talase pa su i dalje u prekidu sve katamaranske linije koje Split povezuju sa ostrvima, rečeno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.