Jeziva smrt u septičkoj jami: Radnici nastradali nakon što su upali u šaht

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva smrt u septičkoj jami: Radnici nastradali nakon što su upali u šaht

Tri osobe su nastradale u nesreći koja se dogodila u Čepinu u Hrvatskoj.

Nakon što su na licu mesta poginula dva radnika, a tri su prevezena u osječku bolnicu, u poslepodnevnim satima stigla je informacija kako je jedan od povređenih preminuo u bolnici, dok se za život jednog od njih doktori još bore.

Smrt u septičkoj: Radnici su poginuli dok su čistili fekalije https://t.co/4qV4S19VgN pic.twitter.com/7dFfbJCmmJ

Iz opštine Čepin objavili su kako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su stradali Ma. H., D. F. i L. K.

Nesreća se dogodila u prepumpnoj stanici kanalizacije koja se nalazi na uglu ulica Papuk i Kalničke, potvrdio je Darijo Premec, portparol Policijske uprave osječko-baranjske. Radnici su se onesvestili nakon što su otvorili šaht i upali u njega. Verovatno su se otrovali metanom.

#DnevnikNoveTV Tragedija u #Čepin-u kod #Osijeka-. Nakon što su upali u crpnu stanicu, trojica radnika smrtno su stradala, a liječnici se bore za život još jednog. Pokušavali su očistiti kanalizacijsku mrežu, koju su začepile nagomilane krpe. Više na https://t.co/yVhQY9gnzT. pic.twitter.com/JefvCpn88i

U čišćenju kanalizacije koje se obavlja svake sedmice učestvovala su dva radnika Vodovoda i tri radnika preduzeća "Urednost" iz Čepina.

Radnici osječkog Vodovoda i čepinskog komunalnog preduzeća pokušali su da uklone začepljenje, kada se iz sedam metara duboke jame pojavio plin. Radniku koji se prvi spustio u šaht, pozlilo je, pa je drugi pokušao da ga spase, a potom su u pomoć skočili i ostali. Tačne okolnosti biće poznate nakon istrage.

"Policijski službenici razgovaraju sa svedocima, a očekujemo i izjave stručnjaka kako bismo utvrdili šta se zaista dogodilo. Čim budemo znali više detalja, o tome ćemo obavestiti javnost", rekao je Premec.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.