Jedan poginuo, a najmanje četvoro ranjeno u krvavavoj pljački

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan poginuo, a najmanje četvoro ranjeno u krvavavoj pljački

Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene u pljački zlatare.

Nakon što je šestočlana maskirana grupa iz Albanije pokušala da opljačka zlataru u centru grada Debra u Makedoniji poginuo je jedan od pljačkaša.

U jučerašnjoj pucnjavi povređen je vlasnik zlatare "Erebara" Medžit Erebara, koji je hospitalizovan u Urgentnom centru u Skoplju, javili su makedonski mediji.

Drugi povređeni je taksista, koga je grupa napadača otela da bi ih dovezao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << do mesta razbojništva, a potom odvezao.

Neki mediji javljaju da je žrtva pucnjave jedan od napadača, kao i da su povređena još dvojica albanskih državljana, koji su smešteni u bolnicu pod pojačanim policijskim obezbeđenjem.

Gradonačelnik Debra Ruždi Ljata rekao je da je u gradu nastao haos nakon ovog razbojništva.

Izvor: Mondo

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.