Jako nevreme u Hrvatskoj: 10.000 udara munja, grad veličine šljive, potop i požar na groblju (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jako nevreme u Hrvatskoj: 10.000 udara munja, grad veličine šljive, potop i požar na groblju (VIDEO)

Jako nevreme pogodilo je u noći između subota i nedelje Istru, a u Puli je u nekim delovima na kratko padao grad veličine šljive, navodi Istramet.

U Petroviji je munja udarila na mesno groblje, gde se zapalilo stablo i došlo je do požara, a velike oluje razvile su se kod Rovinja i Umaga.

Kako navodi Istramet, zabeležena je velika grmljavinska aktivnost, a u samo dva sata registrovano je više od 10.000 udara munja.

Kako je prethodno preneto, jaki pljuskovi danas su bukvalno potopili ulice na područje Crikvenice.

Index.hr preneo je da je to nastavak nevremena koje je u subotu uveče i nedelju ujutro pogodilo Istru i Kvarner.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

UŽAS U PETROVIJI: MUNJA udarila na GROBLJE! Izbio požar! A, tek GRAD VELIČINE ŠLJIVE... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2018

Za dva sata više od 10.000 udara munja..Jako nevreme pogodilo je u noći između subota i nedelje Istru, a u Puli je u nekim delovima na kratko padao grad veličine šljive, navodi Istramet...U Petroviji je munja udarila na mesno groblje, gde se zapalilo stablo i došlo je do požara, a velike oluje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.