Izetbegović: Vučićeva poseta umirujuća, s obzirom na aktuelnu krizu

Izvor: BKTV News, 08.Mar.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović: Vučićeva poseta umirujuća, s obzirom na aktuelnu krizu

Članovi Predsedništva BiH Bakir Izetbegović i Dragan Čović izjavili su danas, povodom najave premijera Srbije Aleksandra Vučića da će posetiti Sarajevo, da je on uvek dobrodošao, te da će njegov dolazak delovati umirujuće.

Na pitanje novinara šta očekuju od dolaska premijera Srbije Aleksandra Vučića u Sarajevo, Čović je kazao da će pokušati dalje da izgrađuje odnose u smislu izjava koje je srpski premijer davao uoči posete.

Izetbegović je kazao da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ga raduje poseta Vučića.

"Vučić je dobrodošao. Mislim da će umirujuće da deluje, s obzirom na krizu koju imamo", jasan je bio Izetbegović, preneli su mediji u BiH.

Bošnjački i hrvatski članovi Predsedništva BiH sastali su se danas kao lideri SDA i HDZ BiH na još jednom u nizu sastanaka na kojem je razgovarano o izbornom zakonu, a ovaj susret je bio na inicijativu HDZ-a.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.