Iz vojnog magacina kod Nikšića nestala dva sanduka ručnih bombi

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2018, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz vojnog magacina kod Nikšića nestala dva sanduka ručnih bombi

Iz jednog od nekoliko vojnih magacina kod Nikšića nestala su dva sanduka ručnih bombi, pišu podgorički mediji.

Ne zna se kad je tačno nestalo naoružanje u Malom Brezoviku, a kontrolom svih magacina u kojima je smešteno oružje Vojske Crne Gore otkriveno je da su nestale bombe tipa M75.

Osnovni državni tužilac u Nikšiću Stevo Šekarić potvrdio je da je pre nekoliko dana prijavljena krađa u magacinu u Malom Brezoviku i da je utvrđeno da nedostaju dva sanduka bombi.

Šekarić je rekao da tužilaštvo, policija i vojna policija čine sve kako bi otkrili počinioce te krađe.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CG: Iz vojnog magacina nestala dva sanduka ručnih bombi

Izvor: B92, 25.Dec.2018

Iz jednog od nekoliko vojnih magacina, u Malom Brezoviku kod Nikšića, nestala su dva sanduka ručnih bombi, piše "Pobjeda"...Ne zna se kada je tačno nestalo naoružanje, a kontrolom svih magacina u kojima je smešteno oružje, municija i razna ubojna sredstva Vojske Crne Gore otkriveno je da su nestale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.