Tuča hrvatskih i bosanskih bajkera

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2010, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča hrvatskih i bosanskih bajkera

Najmanje desetak osoba povređeno je u fizičkom obračunu 30-ak članova motociklističkih klubova iz Hrvatske i BiH koji se dogodio danas na zagrebačkom aerodromu "Pleso".

Prema rečima svedoka do tuče je došlo pošto su pripadnici bajkerskog kluba ''Gremium'', među njima i članovi iz Nemačke i BiH, nasrnuli na hrvatske članove kluba ''Hell's Angels'' koji su tamo čekali prijatelje iz Londona.

''Hell's Angels'' ovaj vikend organizuju privatnu zabavu, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << verovatno bio povod članovima suparničkog klub ''Gremium'' na provokaciju, prenosi hrvatski list ''Nacional''.

Do tuče je došlo na terasi kafića na aerodromu tako da nije bilo materijalne štete.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.