Požar na jugu Hrvatske stavljen pod kontrolu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2023, 16:46

Požar na jugu Hrvatske stavljen pod kontrolu

Veliki požar koji je izbio kod Šibenika, na području Grebaštice, stavljen je pod nadzor, potvrdio je komandir šibensko-kninske Vatrogasne zajednice Darko Dukić. Požar je izbio 13. jula oko 11.00 časova, a pod kontrolu je stavljen tokom protekle noći, kada se vatra ponovo aktivirala, ali su vatrogasci uspijeli da je obuzdaju. Veliki požar koji je u Hrvatskoj u četvrtak buknuo na području Grebaštice kod Šibenika širi se prema Primoštenu, a zahvaćena su mjesta Bilo i Kalina. Gašenje požara...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

APOKALIPTIČNE SCENE U DALMACIJI, VATRA GUTA KUĆE Požar gasi 148 vatrogasaca sa 56 vozila i avioni, JEZIV PRIZOR IZ VAZDUHA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Jul.2023

*veliki požar izbio je upodručju Grebaštice, mestu koje je udaljeno desetak km od Šibenika *vatra je zahvatila i stambene objekte, evakuisane su i porodice iz zahvaćenih kuća *požar gasi najmanje 148 vatrogasaca s 56 vatrogasnih vozila, a pomaže im čak pet kanadera *požar i dalje nije...

Nastavak na Kurir...

Veliki požar zahvatio stambene objekte u šibenskom naselju Grebaštica

Izvor: Danas, 13.Jul.2023

Veliki požar u Hrvatskoj zahvatio je danas stambene objekte u šibenskom naselju Grebaštica iz kojeg beže meštani i turisti, a vatrenu stihiju gasi sedam aviona i skoro 80 vatrogasaca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.