APOKALIPTIČNE SCENE U DALMACIJI, VATRA GUTA KUĆE Požar gasi 148 vatrogasaca sa 56 vozila i avioni, JEZIV PRIZOR IZ VAZDUHA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Jul.2023, 16:51

APOKALIPTIČNE SCENE U DALMACIJI, VATRA GUTA KUĆE Požar gasi 148 vatrogasaca sa 56 vozila i avioni, JEZIV PRIZOR IZ VAZDUHA (VIDEO)

*veliki požar izbio je upodručju Grebaštice, mestu koje je udaljeno desetak km od Šibenika *vatra je zahvatila i stambene objekte, evakuisane su i porodice iz zahvaćenih kuća *požar gasi najmanje 148 vatrogasaca s 56 vatrogasnih vozila, a pomaže im čak pet kanadera *požar i dalje nije pod kontrolom, a vatrogascima posao otežava i jak vetar

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VIDEO: Veliki požar kod Šibenika, gore kuće i automobili, četvoro lakše povređeno

Izvor: Radio 021, 13.Jul.2023

Kod Šibenika je danas izbio veliki požar, vatra je zahvatila više kuća i automobila, brojni stanovnici su evakuisani, a četvoro je lakše povređeno, javili su hrvatski mediji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.