Horor u porodičnoj kući: Razbojnici mučili bračni par, pa ubili ženu!

Izvor: BKTV News, 31.Maj.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u porodičnoj kući: Razbojnici mučili bračni par, pa ubili ženu!

Gordana Dašić (84) ubijena je danas u plavskom selu Brezojevica, dok je njen suprug Vuk Dašić (82) povređen kada su nepoznate osobe upale u njihov porodični dom, te fizički nasrnule na njih.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Vuk Dašić je jutros oko 3 sata prijavio Dežurnoj službi OB Plav da su razbijnici provalili vrata, pretresli im kuću, a onda ih mučili pokušavajući da nađu novac i dragocenosti.

Na lice mesta su odmah upućeni policijski službenici >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koji su zatekli povređenog V.D. i beživotno telo G.D.

Dašići su živeli sami u kući udaljenoj samo pedeset metara od regionalnog puta Plav – Gusinje, u blizini restorana „Akva park“.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Uhapšene ubice starice kod Plava: Tukli nesrećnu ženu, pa je udavili krpom!

Izvor: Večernje novosti, 01.Jun.2017, 01:15

Policija rasvetlila svirepi zločin u Brezojevicama kod gde su razbojnici ubili Gordanu Dašić (84). Uhapšene tri osobe iz Plava i jedna iz Bijelog Polja, a policija traga za još nekoliko lica ZA svega nekoliko sati policija je uspela da rasvetli svirepi zločin u Brezojevicama...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.