Horor u Hrvatskoj: Telo devojke u zamrzivaču!

Izvor: Mondo, 17.Feb.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Hrvatskoj: Telo devojke u zamrzivaču!

Hrvatski mediji navode da je Jasmina Dominić nestala 2000.godine, a kao mesto nestanka prijavljen je Zagreb gde je studirala.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Policija je privela dva lica u vezi sa pronalaskom tela ženske osobe u zamrzivaču u mestu Pavlovac, potvrdio je portparol Policijske uprave međimurske Nenad Risek.

On je za portal "Međimurskih novina" potvrdio da su u njihove prostorije na razgovor privedene dve osobe koje se dovode u vezu sa pronalaskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tela.

Prema nezvaničnim informacijama, u zamrzivaču u porodičnoj kući pronađeno je telo Jasmine Dominić, čiji je nestanak policiji prijavljen još u avgustu 2000. godine, a policija je na razgovor privela Jasmininu sestru i njenog supruga.

Hrvatski mediji navode da je Jasmina Dominić nestala kada je imala 23 godine, a kao mesto nestanka prijavljen je Zagreb gde je studirala.

Nakon što je danas oko 10.30 sati otkriveno telo nestale devojke, započela je opsežna istraga celog slučaja i pretraga dvorišta i porodične kuće, u koju se uz policiju uključila i zamenik državnog tužioca.

Mediji navode da sve upućuje na zločin i da je leš koji je pronađen u zamrzivaču neko slučajno otkrio.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.