Evo šta je policija saznala iz telefona škaljarca

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je policija saznala iz telefona "škaljarca"

Beogradski inspektori oduzeli su mobilne telefone od Podgoričanina Marjana V. (34), koji je, navodno, osumnjičen da je počinio četiri ubistva prema nalogu "škaljarskog klana".

On je uhapšen u Srbiji zbog falsifikovanih dokumenata, a tokom istrage utvrđeno je da se sumnjiči za ubistva Jugoslava Cvetanovića u Srbiji, Mila Ilića (28) i Veska Kalezića (47) u Podgorici i Gorana Tasića, zvanog Gokče, u Holandiji, pišu crnogorski mediji.

Njegov advokat Borivoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Borović tvrdi da u spisima predmeta koji su mu dati na uvid nema nikakvih zahteva nadležnih organa Crne Gore kojima se on potražuje zbog bilo kog dela, iako ga dovode u vezu s dve likvidacije u Podgorici.

"Za sada nema ni proširenja istrage za krivična dela ubistva, niti je saslušavan na te okolnosti. Od njega su oduzeti telefoni koji su na pregldu. Ipak, za korišćenje njegovih razgovora i komunikacija u istrazi moraće da postoji naredba za prisluškivanje, a videćemo da li ona postoji", kazao je Borović.

"Škaljarci" na udaru posle ubistva Mila Ilića

Marjan V., koji je iz podgoričkog naselja Golubovci, navodno je blizak ''škaljarskom klanu''. Zbog toga su navodno njegova meta bili saradnici rivalskog, kavačkog klana. Pre ovoga nije bio poznat kao počinilac teških krivičnih dela.

Nešto ranije, na pitanja zamenika javnog tužioca o njegovoj povezanosti s ubistvima koja mu se stavljaju na teret, on se branio ćutanjem.

Ubijen otac vođa "Škaljarskog klana"!

"On je sve vreme ćutao, ne želeći da komentariše ništa što je tužilac govorio i s čim ga je povezivao", kazao je izvor blizak istrazi, dodajući da bi upravo on mogao biti ključan u rešavanju spekulacije koja se već dugo razrađuje, da iza ubistva Cvetanovića, koje se dogodilo 2017. stoji Luka Bojović.

Marjan V. je uhapšen u okviru akcije za koruptivna krivična dela. Osim njega, uhapšeni su i policajka J. P. (39) i Novosađanin N. B. (41).

Krvavi rat klanova: Ko je likvidarani Cetinjanin

Protiv policajke Z. D. (54) podneta je krivična prijava. Sumnja se da su one omogućile da se osumnjičenom Marjanu V. izdaju lažna dokumenta s njegovom fotografijom na ime Miloš Begović. Izdavanje lažnih dokumenata plaćeno je 1.500 evra.

Škaljari: Precrtane ćirilične table!

Iz MUP-a Srbije nakon hapšenja Vujačića su saopštili da je on uhapšen zbog sumnje da je 27. septembra 2017. u Vranju s više hitaca iz vatrenog oružja ubio Jugoslava Cvetanovića. Kasnije su došli do saznanja da bi mogao biti odgovoran za još tri ubistva, od kojih su dva počinjena u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.