Eksplozija ispred auta načelnika generalštaba BiH

Izvor: Studio B, 21.Nov.2015, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija ispred auta načelnika generalštaba BiH

U tunelu Salakovac kod Mostara veceras je došlo do eksplozije ispred vozila u kojem je bio načelnik Zajednickog štaba Oružanih snaga BiH, general Anto Jeleč, javio je "Dnevni avaz", pozivajući se na policijske izvore.

General Jeleč potvrdio je za "Dnevni avaz" da se dogodio incident, ali nije mogao da iznese više detalja.

"Bila je eksplozija u tunelu Salakovac. Ja nisam povređen niti je moje vozilo oštećeno. Samo sam prošao kroz dim. Ja sam to video i prijavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sam policiji i oni vrše istragu", kaže Jeleč.

Portparol Ministarstva odbrane BiH Uma Sinanović potvrdila je "Avazu" da u ovoj instituciji proveravaju navode o incidentu u tunelu Salakovac, ali zvaničnih informacija za javnost za sada nemaju.

Eksplozivna naprava je aktivirana, ostavila je krater, ali ni Jeleč niti iko iz njegove pratnje nije povređen.

Prema policijskim izvorima, naprava je najvjerovatnije bačena iz vozila u pokretu, a primećeno je vozilo koje se brzo udaljavalo.

Policijske ekipe su na licu mesta i utvrđuju sve detalje.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.