Drama u tunelu Sozina, zapalio se autobus pun putnika

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u tunelu Sozina, zapalio se autobus pun putnika

Bar – U tunelu Sozina u nedelju veče, tokom vožnje iz još neutvrđenih razloga zapalio se autobus Intertoursa, BG 837 RW. Srećom niko od putnika u autobusu nije povređen, niti drugi učesnici u saobraćaju koji su u tom periodu prolazili kroz tunel. Do zapaljenja autobusa je došlo oko 21 sat i brzom intervencijom vatrogasne službe Monteputa, požar je ugašen, a saobraćaj je bio u prekidu tridesetak minuta. Sa obe strane tunela u jednom trenutku stvorile su se ogromne kolone autmobila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Evakuacija putnika koji su bili u autobusu bila je brza i efikasna. U pomoć su pritekli vozači koji su svojim vozilima prevezli putnike na sigurno. Putnici, iz tunela dugog 4.189 metara, evakuisani su i kamionetom koji se zatekao ublizini kada je autobus počeo da gori.Zapaljeni autobus nalazi se na jednom od proširenja u tunelu Sozina. Policija će uz pomoć nadležnih službi tokom noći između nedelje i ponedeljka izvući autobus iz tunela. U tom periodu saobraćaj će biti omogućen jednom trakom naizmenično.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Drama u tunelu Sozina, zapalio se autobus pun putnika!

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2015

PODGORICA - Autobus sa putnicima zapalio se u tunelu "Sozina", na magistralnom putu Podgorica - Bar, u nedjelju oko 21 sat...Kako se saznaje, u ovom požaru nema stradalih niti povrijeđenih...Putnici, iz tunela dugog 4.189 metara, evakuisani se kamionetom koji se zatekao u blizini kada je autobus počeo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.