Đukanović sutra dolazi u dvodnevnu posetu Severnoj Makedoniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović sutra dolazi u dvodnevnu posetu Severnoj Makedoniji

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović doći će sutra u dvodnevnu zvaničnu posetu Skoplju, najavio je Kabinet predsednika Severne Makedonije.

Kako se navodi, Đukanović će u 10.00 doleteti na skopski aerodrom, a 45 minuta kasnije na platou pred rezidencijom "Vila Vodno" dočekaće ga predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski, uz najviše državne i vojne počasti.

Nakon dočeka dva predsednika će prvo imati "tet-a-tet" sastanak, posle čega sledi satanak >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << delegacija dve države i zajednička konferencija za novinare Pendarovskog i Đukanovića.

Predsednik Crne Gore će u 12.25 položiti venac na grob makedonskog revolucionara Goce Delčeva u skopskoj crkvi "Sveti spas".

Milo Đukanović će se tokom posete Skoplju, kako je planirano, sresti i sa premijerom Severne Makedonije Zoranom Zaevom i predsednikom parlamenta Talatom Džaferijem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pendarovski dočekao Đukanovića sa najvišim počastima

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Okt.2019, 12:34

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski danas je uz najviše državne i vojne počasti dočekao predsednika Crne Gore Mila Đukanovića koji je doputovao u dvodnevnu zvaničnu posetu Skoplju...Poseta Đukanovića je prva zvanična poseta stranog predsednika Severnoj Makedoniji od početka mandata...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.