Direktor crnogorske policije najavio zabranu litija i hapšenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2020, 14:40

Direktor crnogorske policije najavio zabranu litija i hapšenja

Direktor Uprave policije Veselin Veljović saopštio je danas da neće biti dozvoljena javna okupljanja kojima se krše mere Nacionalnog koordinacionog tela i da će biti procesuirano svako odgovorno lice u slučajevima nepoštovanja zakona i ugrožavanja zdravlja građana Crne Gore.

Nakon što je iz MCP najavljeno da će litije biti obnovljene od 14. juna, Veljović kaže da su javna okupljanja i dalje realna pretnja i rizik po zdravlje građana.

"Verujem da je organizator >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << javnih okupljanja svestan činjenice da je u ovom trenutku očuvanje zdravlja građana prioritet i da bi ova okupljanja podsticala tenzije i doprinela stvaranju uznemirenja javnosti", navodi Veljović.

Tokom nedavnog obeležavanja Dana crnogorske samostalnosti ovih poziva građanima nije bilo.

U Crnoj Gori, prema službenim podacima, danima nema korona virusa, proglašen je kraj epidemije, a Crna Gora "korona fri" destinacijom, iako se nedavno na listi zemalja po bezbednosti u pogledu korone našla na 42. mestu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.