Izvor: RTS, 01.Avg.2021, 13:32

Devojčica umrla od vrućine u automobilu u blizini Banjaluke

Četvorogodišnja devojčica pronađeno je mrtva u automobilu u dvorištu kuće u mestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević. Uzrok smrti je vrućina, odnosno ekstremno pregrevanje, prenose Nezavisne novine.
U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, rečeno im je da je telo devojčice, rođene u Nemačkoj, pronađeno u subotu oko 16.30 časova.
Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti deteta, dežurni tužilac je naložio da se izvrši obdukcija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve istražne radnje i mere.
U Poreču je zamalo izbegnuta tragedija, jer je intervenisala policija pošto su roditelji ostavili dve devojčice i psa u zaključanom automobilu.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MRTVU DEVOJČICU (4) PRONAŠLA MAJKA KOJA JE U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE: Novi detalji stravičnog slučaja iz Banjaluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021

Prvi rezultati istrage ukazuju da se devojčica igrala u vozilu...Četvorogodišnja devojčica, pronađena je mrtva u automobilu u selu Donja Piskavica kod Banjaluke, a obdukcijom je utvrđeno da je umrla od tolpotnog udara, odnosno usled ekstremnog pregrevanja tela...U Okružnom javnom tužilaštvu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.