Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2023, 15:19

Detalji zamalo velike tragedije u moru kod Luštice: Ko su spasioci?

Marko Radanović i Nemanja Trifunović, članovi Gorske službe spašavanja Srbije i iskusni pomorci, spasili su u četvrtak šest osoba sa glisera "Barakuda", koje su na putu ka Plavoj špilji iznenadili visoki talasi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NOVI DETALJI HOROR DRAME NA MORU U CRNOJ GORI: Malo je falilo da svi izginu, spasioci opisali zastrašujuću scenu! Imali su MNOGO SREĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023

Kako kažu, akcija spašavanja počela je odmah....Članovi Gorske službe spašavanja Srbije i iskusni pomorci, spasili su u četvrtak šest osoba sa glisera "Barakuda", koje su na putu ka Plavoj špilji iznenadili visoki talasi...Pukom srećom izbegnuta je tragedija kod Luštice, jer i jedrilica koja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.