Dan žalosti u Republici Srpskoj

Izvor: B92, 25.Maj.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan žalosti u Republici Srpskoj

Banjaluka -- U Republici Srpskoj je Dan žalosti, zbog avionske nesreće u Zalužanima kod Banjaluke, u kojoj je u nedelju poginulo pet članova banjalučkog Padobranskog kluba.

Danas će biti sahranjeni Nemanja Goronja, Stefan Karanović i Srđan Kosić, a u prethodna dva dana sahranjeni su Alen Crnalić i Nikola Stević. U Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci biće održana komemoracija tragično stradalim mladićima.

U Muzičkom paviljonu "Petar Kočić" u Banjaluci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biće otvorena knjiga žalosti.

Na svim institucijama, javnim ustanovama i preduzećima danas će zastave biti spuštene na pola koplja. Sve javne, kulturne i sportske manifestacije su odložene, a u ugostiteljskim objektima neće biti emitovana muzika.

Podsetimo, nesreća se dogodila u nedelju, kada je u padu sportskog aviona u Zalužanima kod Banjaluke, na stazi za automobilske trke, stradalo pet osoba.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Republici Srpskoj Dan žalosti

Izvor: Mondo, 25.Maj.2012

U Republici Srpskoj danas je Dan žalosti, povodom avionske nesreće u Zalužanima kod Banjaluke, u kojoj je u nedelju poginulo pet članova banjalučkog Padobranskog kluba.

Nastavak na Mondo...

Dan žalosti u Republici Srpskoj

Izvor: Studio B, 25.Maj.2012

U Republici Srpskoj danas je Dan žalosti, povodom avionske nesreće u Zalužanima kod Banjaluke, u kojoj je u neđelju poginulo pet članova banjalučkog Padobranskog kluba. ..Danas će biti sahranjeni Nemanja Goronja, Stefan Karanović i Srđan Kosić, a u prethodna dva dana sahranjeni su Alen Crnalić...

Nastavak na Studio B...

Dan žalosti i sahrana padobranaca

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Maj.2012

Povodom tragedije u kojoj su nastradali petorica članova Padobranskog kluba "Banjaluka", danas je dan žalosti u Banjaluci i čitavoj RS. U Banjaluci je danas održana komemorativna sjednica povodom tragične pogibije petorice padobranaca 20. maja u banjalučkom naselju Zalužani. Gradonačelnik Banjaluke...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Sahranjeni poginuli padobranci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2012

BANJALUKA -..Tragično nastradali padobranci Nemanja Goronja, Srđan Kosić i Stefan Karanović danas su sahranjeni u Banjaluci, a ranije su sahranjeni padobranci Nikola Stević i Alen Crnalić...U Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci održana je komemoracija petorici padobranaca koji su 20. maja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.