Dan žalosti u BiH u petak zbog tragedije u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Maj.2023, 21:17

Dan žalosti u BiH u petak zbog tragedije u Beogradu

Odlukom Vijeća ministara Bosne i Hercegovine 5. maj proglašen je Danom žalosti, zbog pogibije osmoro djece i radnika obezbjeđenja u beogradskoj osnovnoj školi. "Zastave na institucijama BiH bit će spuštene na pola stijega, televizijski i radijski sadržaji kao i sve sportske i zabavne manifestacije planirane za taj dan potrebno je prilagoditi Danu žalosti", saopšteno je iz Vijeća ministara BiH. U masovnoj pucnjavi 3. maja u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan žalosti i u Bosni i Hercegovini zbog tragedije u beogradskoj školi

Izvor: Danas, 04.Maj.2023

  Savet ministara BiH večeras je doneo odluku o proglašenju Dana žalosti u Bosni i Hercegovini u petak, 5.maja, zbog tragične pogibije osmoro dece i jednog čuvara Onovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Građani BiH se upisuju u knjige žalosti, zastave na pola koplja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Maj.2023, 13:48

U Bosni i Hercegovini je 5. maja 2023. godine Dan žalosti zbog pogibije osmoro djece i radnika obezbjeđenja u beogradskoj osnovnoj školi. Zastave na institucijama BiH su spuštene na pola koplja, televizijski i radijski sadržaji, kao i sve sportske i zabavne manifestacije su otkazane.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.