Savet ministara BiH: Zbog tragedije u Beogradu sutra Dan žalosti u BiH

Izvor: Beta, 04.Maj.2023, 22:44

Savet ministara BiH: Zbog tragedije u Beogradu sutra Dan žalosti u BiH

Savet ministara BiH večeras je doneo odluku o proglašenju Dana žalosti u Bosni i Hercegovini u petak, 5.maja, zbog tragične pogibije osmoro dece i jednog čuvara Onovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu."Zastave na institucijama BiH biće spuštene na pola koplja, televizijski i radijski sadržaji, kao i sve sportske i zabavne manifestacije planirane za taj dan potrebno je prilagoditi Danu žalosti", navedeno je u saopštenju iz Saveta ministara BiH.Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su juče u oružanom napadu jednog četrnaestogodišnjeg učenika u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.Šestoro učenika i jedna nastavnica su povređeni, a napadač je uhapšen.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGUJE I BOSNA I HERCEGOVINA Zbog masakra u beogradskoj školi Savet ministara BiH doneo odluku da 5. maj bude dan žalosti!

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Maj.2023

Savet ministara BiH večeras je doneo odluku o proglašenju Dana žalosti u Bosni i Hercegovini u petak, 5.maja, zbog tragične pogibije osmoro dece i jednog čuvara Onovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. „Zastave na institucijama BiH biće spuštene na pola koplja, televizijski i radijski...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Ispred Osnovnoe škole ``Vladislav Ribnikar``

Izvor: Beta Video, 05.Maj.2023, 13:15

BEOGRAD - Građani treći dan ispred Osnovne škole ``Vladislav Ribnikar`` nakon tragedije u kojoj je osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeno 3. maja u oružanom napadu trinaestogodišnjeg učenika. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.