Crna Gora: Stupili na snagu ukazi o opozivu ambasadora

Izvor: B92, 25.Feb.2021, 23:37

Crna Gora: Stupili na snagu ukazi o opozivu ambasadora

Ukazi o opozivu više ambasadora Crne Gore, među kojima je i ambasador u Beogradu Tarzan Milošević, stupili su na snagu, objavljeno je u Službenom listu.

Crnogorski predsednik Milo Ðukanović u sredu je doneo ukaze o opozivu više ambasadora na rezidentnoj i nerezidentnoj osnovi.

Kako se navodi u Službenom listu Crne Gore, sa dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore se, pored ambasadora u Srbiji, opozivaju ambasadori u Bosni i Hercegovini, Italiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kini, Nemačkoj, Poljskoj, Vatikanu, Suverenom Malteškom Redu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Takođe, opozivaju se ambasadori na nerezidentnoj osnovi u Bahreinu, Estoniji, Indoneziji, Kuvajtu, Letoniji, Litvaniji, Malti, Republici Koreji, San Marinu i Saudijskoj Arabiji, prenose podgoričke ''Vijesti''.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvanično: Tarzan Milošević opozvan - nije jedini

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 09:01

Podgorica -- Ukazi o opozivu više ambasadora Crne Gore, medju kojima je i ambasador u Beogradu Tarzan Milošević, stupili su juče na snagu...To je objavljeno u Službenom listu Crne Gore...Crnogorski predsednik Milo Đukanović u sredu je doneo ukaze o opozivu više ambasadora na rezidentnoj i nerezidentnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.