Crna Gora: Preminule dvije osobe pozitivne na koronavirus, registrovano 48 novooboljelih

Izvor: VOA, 18.Jul.2020, 17:53

Crna Gora: Preminule dvije osobe pozitivne na koronavirus, registrovano 48 novooboljelih

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u poslednja 24 časa završile PCR analizu 321 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 48 rezultata bilo pozitivno, saopšteno je iz IJZ. “Prijavljena su još dva smrtna slučaja kod dva Kovid 19 pozitivna pacijenta koji su liječeni u KCCG i opštoj bolnici u Beranama”, saopštio je Institut za javno zdravlje. Prema navodima zvaničnika, ukupan broj potvrđenih smrti od početka juna mjeseca od koronavirusa je 21, dok je od početka epidemije preminulo 30 osoba pozitivnih na koronavirus. Zvaničnici navode da je ukupan broj sprovedenih PCR testova u Crnoj Gori 28.912. “Ukupan broj aktivnih slučajeva Kovida 19 u Crnoj Gori je 1664”, navode zvaničnici. Prema informacijama IJZ, u crnogorskim bolnicama na liječenju od koronavirusa je 141 pacijent, od čega njih 17 ima tešku kliničku sliku, a šest je na nekoj vrsti respiratora. 

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori inficiranih još 48, dve osobe PREMINULE

Izvor: Blic, 18.Jul.2020

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZ) su u poslednja 24 sata završile PCR analizu 321 uzorka na novi korrona virus, od kojih je 48 rezultata bilo pozitivno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.