Četiri godine zatvora za pokušaj ubistva novinara Kovačevića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jul.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri godine zatvora za pokušaj ubistva novinara Kovačevića

Marko Čolić (32) osuđen je danas na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubistva novinara iz Banje Luke Vladimira Kovačevića. Presuda je izrečena u Okružnom sudu u Banjoj Luci, gdje je u februaru počelo suđenje Čoliću, prenosi Fena. Za to krivično djelo, osim tog bivšeg boksera, osumnjičen je i Nedeljko Dukić za kojim je raspisana međunarodna potjernica. Novinar BN televizije i portala Gerila Vladimir Kovačević pretučen je 26. augusta prošle godine ispred svog stana u Banjoj Luci, a...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čoliću četiri godine robije za pokušaj ubistva novinara Kovačevića

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2019

BANJALUKA - Marko Čolić (32) iz Banjaluke osuđen je na četiri godine robije za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN i portala gerila.info.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.