Broj žrtava požara kod Kalifornije porastao na 25

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Sep.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj žrtava požara kod Kalifornije porastao na 25

Broj žrtava požara na ronilačkom brodu nedaleko od ostrva Santa Kruz na jugu Kalifornije porastao je na 25, javili su američki mediji, prenosi Rojters. U izvještajima medija navodi se da se devet osoba vode kao nestale i da američka Obalska straža nastavlja potragu za njima. Šerifofa kancelarija i predstavnici odjeljenja Obalske straže u Los Anđelesu i Santa Barbari nisu mogli da potvrde izvještaje o broju žrtava koje su objavili Si-Bi-Es njuz i AP. Američka Obalska straža...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pronađeno 25 tijela putnika broda koji se zapalio

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2019

SAKRAMENTO - Broj žrtava požara na ronilačkom brodu nedaleko od ostrva Santa Kruz na jugu Kalifornije porastao je na 25, javili su američki mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.