Boračkoj organizaciji RS potvrđeno da je Savčiću zabranjen rad

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Feb.2020, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boračkoj organizaciji RS potvrđeno da je Savčiću zabranjen rad

Miodrag Stojanović, advokat Milomira Savčića, predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je dobio informaciju od Boračke organizacije Republike Srpske kako su u ponedjeljak dobili rješenje Suda Bosne i Hercegovine da je Savčiću zabranjen rad. Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je protiv Milomira Savčića 31. decembra 2019. godine optužnicu za pomaganje u genocidu u Srebrenici 1995. godine. Savčić se tereti da je planirao,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Višković o odluci Suda za Savčića: Presuđivanje prije suđenja

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2020, 14:28

ISTOČNA ILIDŽA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je, povodom odluke Suda BiH kojom se generalu Milomiru Savčiću zabranjuje da obavlja dužnost predsjednika Boračke organizacije Srpske i ograničavaju nastupi u medijima, da čovjek dolazi u poziciju da mu je ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.