Bivši general Žandarmerije operisan u Podgorici

Izvor: BKTV News, 04.Okt.2017, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši general Žandarmerije operisan u Podgorici

Bratislav Dikić, penzionisani general žandarmerije Srbije i jedan od optuženih za navodni pokušaja državnog udara u CG  operisan je u utorak u podgoričkom Kliničkom centru. 

To su potvrdili njegovi advokati.

Advokat Goran Petronijević je rekao podgoričkim medijima da su Dikića operisali lekari KC uz asistenciju lekara sa Vojno medicinske akademije  u Beogradu, i naveo da se Dikić oseća dobro.

Dikić se od početka suđenja u Podgorici za pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << terorizma žalio da mu je zdravlje pogoršano i da se ne oseća dobro, zbog čega je sudija Suzana Mugoša razdvojila postupak protiv njega i uputila ga na bolničko lečenje.

Dikić je među optuženima da su oktobra prošle godine, na dan parlamentarnih izbora, planirali terorističke napade u Crnoj Gori s ciljem nasilne smene vlasti.

On je negirao umešanost u pokušaj terorizma uz ocenu da je optužnica "izmišljena i neosnovana".

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.