Bihać: Policija pronašla 130 migranata u privatnoj kući

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bihać: Policija pronašla 130 migranata u privatnoj kući

U današnjoj policijskoj akciji u Bihaću pronađeno je 130 migranata koji su boravili u privatnoj kući, javlja N1 na svom portalu.

Kako se navodi, bila su potrebna čak tri autobusa, nekoliko "marica" i policijskih vozila da se svi odvezu.

Glavni inspektor Kantonalne tržne inspekcije Unsko Sanske Županije Sadik Alagić rekao je da su danas uz asistenciju policije Bihać pregledali porodičnu kuću Fatime Lipovača i u njoj zatekli 130 migranata, odnosno stranih lica >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bez identifikacionih dokumenata.

On je rekao da će oni biti prebačeni u migrantski centar a kuća će biti zapečaćena."Ovde je u pitanju nelegalno izdavanje smeštaja stranim licima migrantima", rekao je Alagić i dodao da je objekat zapečaćen, a ako se ošteti pečat vlasnik može da dobije kaznu do šest meseci zatvora pored novčane koja mu sleduje.

Kako prenose lokalni mediji migranti su nasrnuli na policajce, od kojih su, prema izveštajima, trojica su povređena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bihać: Policija pronašla 130 migranata u privatnoj kući

Izvor: Beta Video, 14.Jun.2019

BIHAĆ - U današnjoj policijskoj akciji u Bihaću pronadjeno je 130 migranata koji su boravili u privatnoj kući, javlja N1 na svom portalu. Kako se navodi, bila su potrebna čak tri autobusa, nekoliko ``marica`` i policijskih vozila da se svi odvezu. (pokrivalica) Beta/Viphd.ba

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.