Albanac, kandidat za premijera Severne Makedonije, demantovao da je zaražen

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2020, 20:10

Albanac, kandidat za premijera Severne Makedonije, demantovao da je zaražen

Naser Ziberi, kanditat za premijera Severne Makedonije, demantovao je popodne informaciju da je pozitivan na KOVID-19.

Demokratska unija za integraciju (DUI), najveća albanska partija u Severnoj Makedoniji, koja je od 2002. godine bila u skoro svim vladama, prvi put pred ove izbore ima kandidata za premijera, 59-godišnjeg pravnika Ziberija, bivšeg ministra i poslanika.

U toj stranci koju predvodi Ali Ahmeti, uvereni su da ni narednu vladu neće biti moguće formirati >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bez DUI i najvili da će uslov za njen ulazak u novu vladajuću koliciju biti da novi premijer Severne Makedonije bude Albanac.

Međutim, Fokus (fokus.mk) i još neki makedonski portali objavili su danas da je Ziberi danas dobio obaveštenje da je pozitivan na koronavirus.

Ziberi, kandidat DUI za premijera, na "Fejsbuku" je napisao da tvrdnja da je pozitivan na KOVID-19 pokazuje da se protiv njega "vodi crna kampanja i propaganda dan pred izbore".

"Potpuno sam zdrav i dobro sam, spreman za nove izazove", napisao je i najavio da će glasati sutra u 10.00 sati.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.