Albanac, kandidat za premijera, pozitivan na koronavirus

Izvor: B92, 14.Jul.2020, 15:05

Albanac, kandidat za premijera, pozitivan na koronavirus

Skoplje -- Kandidat za prvog premijera Albanca u Severnoj Makedoniji pozitivan je na koronavirus, potvrđeno je za Plusinfo iz stranke kojoj pripada.

Iz DUI Alija Ahmetija su rekli da je Naser Ziberi dobio rešenje da je pozitivan na kovid 19, ali da ne znaju kada i gde se zarazio, jer, kako su naveli, tokom kampanje je imao veliki broj kontakata sa ljudima.

"Za sada nemamo odgovor da li i koga sve je Ziberi zarazio virusom Kovid-19, imajući u vidu da je svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao kontakt sa liderom Alijem Ahmetijem, kao i sa brojnim stranačkim funkionerima poput Bujara Osmanija, Izeta Medžitija, Arbra Ademije”, navode iz DUI.

Ziberi se poslednji put obratio javnosti 12. jula ispred makedonskog Sobranja, kada je bio zajedno sa Ahmetijem i mnogobrojnim drugim stranačkim funkcionerima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZARAZIO SE U KAMPANJI Albanac kandidat za premijera Severne Makedonije pozitivan na KORONU

Izvor: Blic, 14.Jul.2020

Kandidat za prvog premijera Albanca u Severnoj Makedoniji, koji je iz redova stranke DUI Alija Ahmetija, pozitivan je na virus Kovid-19, potvrdili su danas za Plusinfo iz te stranke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.