Вучић: Звезда поново најуспешнији регионални фудбалски клуб, победила би Динамо

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Okt.2023, 10:23

Вучић: Звезда поново најуспешнији регионални фудбалски клуб, победила би Динамо

Председник Србије Александар Вучић оценио је гостујући на ТВ Прва да Хрвати имају бољи репрезентативни фудбал, али да се на клупском нивоу стање мења. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Вучић је истакао да он мисли да је данас Звезда испред Динама, те се, како каже, вратило све на своје >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << место.
Додао је да увек навија за српске клубове, иако се зна да је навијач Звезде.
„Зна се да навијам за Звезду, није то никаква тајна. Звезда је поново најуспешнији регионални клуб, верујем да ће Партизан да се дигне. Партизан сад води у првенству, игра одлично, желим им много среће и успеха. Желим то и Чукаричком и ТСЦ-у“, рекао је Вучић.
Према његовом мишљењу Звезда би победила загребачки Динамо да дође до сусрета сад.
„Надам се тој утакмици, за разлику од свих других који беже од те утакмице, ја се надам тој утакмици, фер-плеју, спортској утакмици и наравно победи нашег тима“, закључио је Вучић.
ESPN: Košarkaš Denvera Nikola Jokić drugi najbolji igrač u NBA ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Звезда поново најуспешнији регионални фудбалски клуб, победила би Динамо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.