Вучић: Сарадња Војске Србије и Националне гарде САД важна основа за мир у региону

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jun.2023, 12:04

Вучић: Сарадња Војске Србије и Националне гарде САД важна основа за мир у региону

Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је разговарао у Београду са начелником Бироа Националне гарде САД генералом Даниелом Р. Хокансоном о даљем јачању партнерства, пријатељства и поверења између оружаних снага Србије и САД. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Вучић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је на Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“ навео да сарадња Војске Србије и Националне гарде САД пружа снажан подстицај и унапређењу свеукупних односа Србије и САД и представља важну основу за мир и стабилност региона.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


„Добар разговор са генералном Даниелом Хокансоном о даљем јачању партнерства, пријатељства и поверења између наших оружаних снага“, написао је Вучић.
Eskobar: Ponekad se zanemaruje da odnosi SAD i Srbije prevazilaze trenutnu krizu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Сарадња Војске Србије и Националне гарде САД важна основа за мир у региону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.