Izvor: RTS, 07.Maj.2023, 05:51

Претежно сунчано и раст температуре, по подне понегде киша

Данас претежно сунчано. После подне и увече, уз локални развој облачности, у Војводини и брдско-планинским пределима јужне и југозападне Србије краткотрајна киша или пљусак с грмљавином.
Ујутру температура од 5 до 14, а у најтоплијем делу дана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и до 27 степени.
Претежно сунчано и топло и у Београду. Температура око 26 степени.
Првог дана наредне седмице у Војводини суво са сунчаним интервалима уз умерен и јак северозападни ветар. У осталим крајевима променљиво облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Најнижа температура од 9 до 15, највиша дневна од 19 до 24 степена.
У уторак у већем делу променљиво облачно и суво, а појава кише или локалног пљуска са грмљавином очекује се још на југу и истоку Србије. Ветар слаб и умерен, југоисточни, у кошавском подручју крајем дана у појачању. Најнижа температура од 7 до 12, највиша дневна од 16 до 20 степени.
У среду ће дувати јака и олујна кошава. Нова наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином прво ће захватити западне и југозападне крајеве Србије, а увече и у току ноћи ће се проширити на целу земљу. Најнижа температура од 7 до 12, највиша дневна од 16 до 20 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.