Ukus koji se ne zaboravlja: Napravite slanu štrudlu sa šunkom i kačkavaljem

Izvor: Prva.rs, 29.Okt.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukus koji se ne zaboravlja: Napravite slanu štrudlu sa šunkom i kačkavaljem

Poslužite toplu slanu štrudlu, ali nemojte da se začudite ako za 5 minuta tanjir bude potpuno prazan!
Slana štrudla sa šunkom i sirom
Sastojci:
4 jaja
50 g parmezana
350 g krompira
200 g šunke
200 g kačkavalj
So i biber
Priprema:
U posudu stavite jaja, prstohvat soli, bibera i parmezana, a zatim umutite dok ne dobijete jedinstvenu smesu. Izrendajte krompir, pa sipajte u smesu od jaja i promešajte. Pleh obložite papirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << za pečenje, sipajte smesu i pecite na 180 stepeni 30 minuta. Na dobijenu koru poređajte šunku u listićima, prekrijte je kriškama kačkavalja, a zatim umotajte koru kao palačinku. Štrudlu obloženu papirom za pečenje pecite 10 minuta na 180 stepeni. Secite na kriške i služite toplo. Prijatno!
Pogledajte kako se pravi
Izvor: Lepa & srećna

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.