Zvezda Harija Potera izbegla pokušaj kidnapovanja!

Izvor: Story, 20.Jul.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda Harija Potera izbegla pokušaj kidnapovanja!

Lepa glumica, poznata kao Hermiona iz serijala filmova o Hariju Poteru, umalo je kidnapovana na setu svog novog filma, rimejka Diznijevog klasika Lepotica i zver.

Ema Votson, foto: Instagram

Ema (25) je bila na snimanju u Šepertonu, kada je produkcija dobila informacije o planiranom kidnapovanju.

Dvojica radnika na održavanju seta, istočno-evropskog porekla, planirala su da kidnapuju Votsonovu i traže otkup. Njihov plan otkrio je lokalni taksista >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koji ih je vozio posle noćnog snimanja, koji je razumeo svaku reč njihovog razgovora iako se pravio da ne zna njihov jezik, piše Dejli mejl.

- Taksista je prijavio sumnjiv razgovor dvojice radnika na stranom jeziku, a oni nisu znali da ih on razume. Razgovarali su o planu da kidnapuju Emu. Odmah smo reagovali i pojačali obezbeđenje na setu - rekao je izvor blizak produkciji tom listu.

Studio Dizni nije se još uvek oglasio povodom ove priče, pa nije poznato da li su radnici koji su planirali otmicu identifikovani ili privedeni.

Ema je i na snimanju filma Noa doživela traumu, pošto je jedan obožavalac opsednut njome provalio na set.

Izvor: mondo

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Hteli da je kidnapuju!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2015

Ema Votson pojačala obezbeđenje zbog pokušaja kidnapovanja!..Lepa glumica, poznata kao Hermiona iz serijala filmova o Hariju Poteru, umalo je kidnapovana na setu svog novog filma, rimejka "Diznijevog" klasika "Lepotica i zver"...Ema (25) je bila na snimanju u Šepertonu, kada je produkcija dobila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.