Zoran Kesić sa timom Njuz.net naredne tri godine na TV Nova

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Jul.2023, 20:24

Zoran Kesić sa timom Njuz.net naredne tri godine na TV Nova

Televizija Nova sa zadovoljstvom objavljuje da je produžila sjajnu dosadašnju saradnju sa Zoranom Kesićem i timom Njuz.net i obnovila ugovor za emitovanje kultne emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ u naredne tri godine.

Tako će gledaoci i naredne sezone, nakon letnje pauze, uživati u svom omiljenom humoristično-satiričnom show-u i novom originalnom sadržaju koji nagoveštava najjaču televizijsku jesen.

Kada se u septembru budemo vratili na male ekrane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << potrudićemo se da iznenadimo našu publiku brojnim svečanim sadržajima i iznenađenjima povodom velikog jubileja koji nam stiže na jesen – okruglo decenija emitovanja „24 minuta“. U naredne tri godine daćemo sve od sebe da se na još direktniji, oštriji, konkretniji i smešniji način obračunamo sa sada već neizdrživom količinom laži, gadosti i podmuklosti koje nam se svakodnevno izlivaju sa medija, skupštinskih klupa i raznih kontramitinga. Mnogi nas pitaju „kako bi naša emisija izgledala bez ove sadašnje vlasti, bez Vučića“. Verujem da ćemo do isteka ovog novog trogodišnjeg ugovora svi imati priliku da se u to uverimo. I radujem se prilici da našu ideju kritike najodgovornijih i najmoćnijih potvrdimo i sa nekom sledećom garniturom na vlasti. I zato molim i političare i građane da prihvate neminovnost koja glasi: vlast je prolazna, zajebancija je večna“, istakao je Kesić ovim povodom.

Programsku šemu televizije nastaviće da obogaćuju i Ivan Ivanović i Olja Bećković, koji će u svojim čuvenim emisijama „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, „Četiri i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“ i „Utisak nedelje“ u septembru doneti nove analize društveno-političkih dešavanja u svojim jedinstvenim manirima, podstičući kritičko mišljenje, uz brojne relevantne goste.

TV Nova ponosna je na produžetak uspešne saradnje sa svim autorima i priprema fenomenalnu jesenju sezonu, nastavljajući da opravdava poverenje gledalaca.

Do tada uživamo u letnjim izdanjima dnevnih emisija i budimo se nešto kasnije nego inače – prvu jutarnju kafu radnim danima pijemo sa Nevenom Madžarević od 6:45h, a vikendom sa Danilom Mašojevićem od 7:45h.

Sve aktuelne teme ostaju „Među nama“ radnim danima od 18:30h, sa dobro poznatim reporterima Nove, Markom Novičićem i Đurom Svilarom, kao i urednikom Filipom Vidojevićem.

O najvažnijim događajima redovno se informišemo u Dnevniku svakog dana u 19:30h.

Očekuje nas i uzbudljiv serijski sadržaj jer su se na male ekrane vratili omiljeni likovi iz Zaglava, u drugoj sezoni popularne serije „Kumovi“ punoj novih zapleta, intriga i humora.

Ne propustite da uživate u ekskluzivnom sadržaju letnje sezone na TV Nova, a za jesen redakcija najgledanijeg kablovskog kanala priprema velika iznenađenja!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.