Izvor: Luftika.rs, 16.Jul.2023, 15:00

Žene Bikovi, Device i Lavice zasijaće u 50-oj i svakim danom biti sve sretnije i uspešnije

Vitalnost, energija, radoznalost, želja za životom… ovo često nema veze s godinama, već zavisi od toga kakva je naša svesnost, negujemo li svoju osobnost, kakva je vibracija koju odašiljemo i kakav stil života odabiremo.
Prema astrolozima, žene rođene u ova 3 znaka Zodijaka najveći uspeh i sreća očekuju – nakon pedesete!
Bik: Zrelost i hrabrost za upuštanje u nešto dobro i veliko Bik prihvata starenje. Od kad su deca, Bikovi jedva čekaju da odrastu. Oni zapravo uživaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da imaju što više odgovornosti.
Uvek izgledaju malo drugačije u odnosu na drugu decu – generalno su tiši, smireniji i imaju tek nekoliko bliskih prijatelja.
Kako postaju stariji, to ih stavlja ispred svih u pogledu karijera jer su tako dobri u tome da ostanu usredotočeni i brinu o svom poslu! Kako Bik stari, primećuju da jača svoj pozitivan stav, razvija radnu etiku i zna šta želi od života.
Žene u ovom znaku teže stalnom napretku, a srednje godine im donose zrelost i hrabrost da se upuste u nešto dobro i veliko.
Devica: S godinama može samo sve više cvetati! Dete Device uvek se oseća kao stara duša u odnosu na svoje vršnjake! Izrazito su zreli od malih nogu, čvrsto stoje na zemlji i usredotočeni su na zadatke i planove.
Devica je toliko praktična, organizovana i brižna, pa žene u ovom znaku doista uspievaju pokazati svetu koliko su jake i da mogu više od ikoga. Čini se da odmah nakon fakulteta dobijaju odlične poslove, stalno napreduju u poslu, ističu se u timovima.
Kad stane u godine, Devica je uglavnom postigla većinu željenog, no za nju to nije kraj. Želi se usavršavati, napredovati, otkrivati ​​neke nove horizonte.
U 50-ima, žena u ovom znaku potpuno razume samu sebe, reducira svoj perfekcionistički stav, opušta se, ali ne odustaje. S godinama može samo sve više cvetati!
Lav: Ima potencijal učiniti neverovatne stvari! Lavovi su definitivno skloni raditi impresivne stvari kako stare.
Njihova glavna misija u srednjoj dobi je učenje, napredak, razvoj u mnogim područjima.
Moguće je da će neki Lavovi u ovoj dobi upisati fakultet ili kurs, želeći promeniti profesiju ili stil života u celini.
Ne boje se promena, osećaju se nezaustavljivo i mnogi od njih imaju osećaj da je čarolija života tek počela.
Znaju uživati ​​u srednjim godinama, a nakon 50. rođendana pokušaće otvoriti mnoga nova vrata u životu.
Izvor: sensa.mondo
Osveta je njihovo drugo ime i ko prevari ove horoskopske znakove neće dobro proći

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.