Želite da ovog leta budete šik i seksi? pogledajte modne predloge Jovane Švonje

Izvor: Story, 31.Jul.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite da ovog leta budete šik i seksi? pogledajte modne predloge Jovane Švonje

Manekenka Jovana Švonja sekepilom odiše čak i kada je u pidžami. Ukoliko i vi želite da budete dama za kojom će se ovog leta okretati, pogledajte neke od modnih predloga.

Ne morate imati izvajano telo da bi na plaži svi pogledi bili upereni ka vama. Dovoljno je da nekim detaljima upotpunite  stajling i bićete zanosne. Da li se radi o marami, kao što Jovana ima, ili pak o šeširu ili nekom komadu nakita, upravo oni mogu učiniti da zablistate.

Popodnevne šetnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kraj mora ili reke  uz opušteniji stil, ali nikako previše opušten. Otkrite tek toliko da zagolicate maštu, da delujete kao da niste satima smišljale odevnu kombinaciju. Jovana Švonja u običnom teksas šorcu i majici ostavila je odličan utisak.

Večernji izlasci dopuštaju provokativniji i nešto agresivniji stajling. Dajte sebi oduška i naglasite obline i odličan efekat upotpunite odgovarajućom šminkom, koja u ovomn slučaju može biti naglašenija nego u dnevnoj varijanti.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.