Zbog ovog treninga ona izgleda ONAKO!

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovog treninga ona izgleda ONAKO!

Glumica u šestoj deceniji izgleda "kao avion", a sada nam je jasno i zašto!

Hale Beri ima 52 godine, iako biste na osnovu izgleda lako mogli da pomislite da ima 22 ili 32. Nije tajna da ona redovno vežba, štaviše, na Instagramu stalno objavljuje snimke i slike kako bi inspirisala druge.

Nedavno je otkrila i svoj omiljeni trening: boks.

OVO je njeno "tajno oružje"

"Boks se i dalje smatra jednom od najboljih vežbi za celo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << telo. Time se zateže svaki mišić, sagoreva se dosta kalorija i masti. Drastično smanjuje nivo stresa, doprinosi razvoju koordinacije ruka-oko, podiže samopouzdanje i uči nas disciplini", napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj boksuje sa svojim trenerom Piterom Lijem Tomasom.

Na stranu to kako utiče na telo, Hale je istakla da je boks njen omiljeni trening zato što se neprestano uči.

Sad nam je sve jasno…

"Boksujem već deset godina, a protekle tri godine redovno i volim to što uvek naučim kako da pred sebe postavim novi izazov i da vežbam druge mišiće", napisala je ona.

Ako razmišljate kako da unesete nešto novo u svoj trening, Berijeva vas izaziva da date šansu boksu. "Obećavam da će vam biti zabavno, podići će vam puls i zateći telo u isto vreme".

Da se uverite da boks zaista daje rezultate, pogledajte kako izgleda lepa glumica:

Walking into Monday like... @rosalia.vt #JW3 #Sofia

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана 20. Авг 2018. у 9:21 PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.