Izvor: Luftika.rs, 23.Jan.2024, 14:04

Završena obdukcija bebe iz Sremske Mitrovice, smrt nastupila zbog nasilnog porođaja

Obdukcija bebe Elene čija je majka Marica Mihajlović optužila doktora M. M. iz Sremske Mitrovice za akušersko nasilje je završena. Porodilja Marica preuzela je nalaz u kom se navodi da je smrt nastupila zbog nasilnog porođaja, potvrdila je ona za Nova.rs.
Marica Mihajlović je za Nova.rs potvrdila da nalaz obdukcije njenog novorođenčeta pokazuje da je smrt nastupila zbog nasilnog porođaja.
– Smrt je nastupila zbog nasilnog porođaja, Eleni je nagnječena i glava. Da je beba >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rođena kako treba, sve bi bilo u redu. Da je moja beba bila bolesna, da je imala neku dijagnozu, nikada ne bih izašla u javnost, ali sam zaista bila sigurna da je moja ćerka umrla zbog njega, što se i pokazalo – navodi Marica za pomenuti portal.
Dodaje da je psihički jako loše, te da noćima ne spava zbog svega što se dogodilo.
– Jako sam loše psihički, pritom me boli rebro još uvek. Noćima ne spavam, ne osećam se dobro. Ali neću se zaustaviti dok ne isteramo pravdu i dok doktor ne bude kažnjen. Treba da kontaktiramo advokata – navodi ona.
Uhapšen lekar iz Sremske Mitrovice optužen za akušersko nasilje

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"Niko vas neće drži 12 sati za ruku na porođaju, ali majka i beba moraju da budu bezbedne!": Doktorka ISKRENO o tome šta žene čeka u porođajnoj sali

Izvor: Blic, 23.Jan.2024

Nakon što je Marica Mihajlović iz Sremske Mitrovice javno optužila ginekologa dr M. M. za akušersko nasilje zbog koga joj je preminula tek rođena devojčica, ova tema postala je udarna u celoj Srbiji. Još jedna majka optužila je istog doktora da je zbog njegove grubosti ostala bez deteta, a oglasila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.