Izvor: Luftika.rs, 16.Apr.2024, 20:05

“Zašto mislite da je u redu da ostavljate ovo za detetom”: Prizor iz restorana koji je zavadio Srbe

Da li je maloj deci mesto u restoranu? – pitanje je koje već neko vreme u fokusu žestoke rasprave na društvenim mrežama u Srbiji. Fotografija koja je nedavno objavljena na internetu dodatno je “zakuvala čorbu”.
Fotografija iz jednog restorana u Srbiji, koja pokazuje nered koji je ostao nakon posete malog deteta, podeljena je na društvenoj mreži X i na startu izazvala lavinu komentara.
„Zašto ali zašto mislite da ako ste u restoranu možete i treba da ostavljate haos za svojim detetom?“, stoji u opisu fotografije.
Kako se može videti na njoj, u restoranu je pored stola bila postavljena i hranilica za bebu, a ispod nje ostala gomila razbacanih ostataka hrane.
Zašto ali zašto mislite da ako ste u restoranu...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.