Izvor: Luftika.rs, 13.Sep.2023, 20:05

Zašto Novak svima isporučuje bisere, a nama koske – njima pršuta, a Srbima podriguša?

Moj problem, posle dvanaestak godina praćenja Novaka, najvećeg atlete planete, je jednostavan. Zašto svima isporučuje bisere, a nama koske?
Zašto je juče imao možda i najbolju konferenciju za štampu bilo kog sportiste ikada, na kojoj je pričao o potrebi kontinuiranog ličnog razvoja i rasta, čestoj promeni pristupa zbog promene okolnosti, i sličnim lepim stvarima. Prava inspiracija milionima gledalaca. Posveta Kobe Bryantu, veoma emotivna sa dresom sa brojem 24 koji je nosio. Lep, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << džentlmenski potez.
Onda, prva izjava za sport klub – iznenađenje.
Mrze me samo što sam Srbin. Odavno bih bio legenda da nisam samo rođen u galskom selu Srbija, koje svi nepravedno mrze. Pored toga što ima najveću onlajn fan bazu na svetu, već skoro godinu i po važi za najboljeg tenisera svih vremena, čak i kod dela Rafinih i Rodžerovih fanova.
Nikada nije smetalo Ani Ivanović, Jokiću, Mitroviću, Vidiću, da ne nabrajam dalje, da ih obožavaju uprkos srpskom poreklu. Dakle, priča jednostavno ne pije vodu.
Znači, zašto drugima cveće, a nama mržnja i Deretić? Zašto drugima pršuta, a Srbima podriguša? Je li to samo zato što smo Srbi?
Izvor: Facebook/Branimir Todorovic
Novak Đoković o discpilini, kockici čokolade i ceni koju morate platiti da bi bili najbolji

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.