Zagrevanje za Weekend.16 – Slavoj Žižek još jednom obećao da će doći u Rovinj

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Jul.2023, 14:51

Zagrevanje za Weekend.16 – Slavoj Žižek još jednom obećao da će doći u Rovinj

Mnogobrojna poznata i manje poznata lica tako su u opuštenom druženju podržala novo izdanje Weekenda, a među njima su bili i Ida Prester, Bizzo, Andrea Andrassy, Antonija Blaće, Petar Štefanić, Dražen Oreščanin, Damjan Rudež, kao ibrojni drugi.

Naš cilj je podsticanje promena, inovacija i povezivanje ljudi. Weekend Media Festival je mesto gde se rađaju i razmenjuju ideje, ostvaruju saradnje i stiču nova znanja. Otvaramo prostor za dijalogi razvijanje novih perspektiva.Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << nas i na Weekendu.16 čeka pažljivo osmišljen program koji pokriva različite aspekte komunikacijske i marketinške industrije, kao i tehnologije i kreative. Najvažnije je da publika oseti da nas pokreće strast prema onome što radimo i da se iz godine u godinutrudimo stvarati sve sadržajnijeprograme festivala“, naglasio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Ovogodišnji program Weekenda se fokusira na aktuelnosti iz marketinške, komunikacijske, medijske, kreativne, gejming i IT industrije, ali i psihologijei umetnosti i tako(p)ostaje epicentar novih ideja i trendova. Program osmišljen tako da oduševi, inspiriše i podstakne na akciju, ove godine je bogatiji za nešto sasvim novo. Weekend Media Festival od svog prvog izdanja izlazi iz okvira, uvek rastući i šireći se u nova područja. Osluškujući potrebe tržišta u proteklih nekoliko godina, Weekend će se u svom 16. izdanju proširiti na područje ljudskih potencijala.

Tako će od 21. do 24. septembra u sklopu Weekenda.16 biti održan prvi HR.Weekend, namenjen svim HR profesionalcima, voditeljima ljudskih potencijala, poslodavcima i predstavnicima kompanija, kao i svima onima koji su zainteresovani za razvoj i primenu inovativnih strategija u upravljanju ljudskim resursima. Jedna od istinskih zvezda prvog HR.Weekenda je dr. Nikolaos Dimitriadis, direktor i suosnivač vodeće kompanije u području neuronauke, Trizma Neura, koji povezuje neuronauku i ponašanje sa područjem marketinga, komunikacija, leadershipa i obrazovanja.

Ali, ko sve dolazi na Weekend.16?

Žižek je ponovno obećao da će doći naslov je panela uglednog slovenskog filozofa Slavoja Žižekakoji tvrdi da će ove godine sigurno biti u Rovinju krajem septembra i na Weekendu.16 govoriti o svim izazovima današnjega društva. Osim vrsnog filozofa, posetioci iz celog regiona će imati priliku da čuju predavanja svetski poznatih imena poput Kishore Mahbubania, bivšeg predsednika Saveta bezbednosti UN-a, diplomate, intelektualca i autora poznatog po analizi međunarodnih odnosa i geopolitike, koji će u istoimenom panelu otkriti Je li (se) Zapad izgubio?. Tanya Golesic, glavna izvršna direktorka kanadske modne kompanije Mackage i jedna od najmoćnijih žena u svetu luksuzne mode približiće svet luksuza iz prve ruke. Osim njih, publici će zanimljivosti iz svojih industrija otkriti i Kai-Marcus Thäsler,nemački stručnjak iz oblasti outdoor oglašavanja, Munawar Ahmed, HR stručnjak koja je partner u kompaniji Oliver Wyman i gostujući predavač na Standfordu, Jan Grarup, nagrađivani danski ratni fotoreporter, kao i David Silverman, producent globalno popularne animirane serije The Simpsons.

Sve novosti možete pratiti na webu, kao i putem Instagram i Facebook profila.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.