Za nedelju dana će biti poznati dobitnici EFFIE nagrade

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Jun.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za nedelju dana će biti poznati dobitnici EFFIE nagrade

Svečanost će biti organizovana 12. juna od 20 časova u Ateljeu 212, a zainteresovani koji žele da prisustvuju dodeli, mogu da kupe ulaznicu i na taj način obezbede svoje mesto.

Pred više od 200 zvanica biće uručene nagrade kompanijama i agencijama za kampanje koje su sprovođene od 1. januara do 31. decembra 2018. godine.

Ove godine specijalni žiri je tokom svojih redovnih zasedanja, odabrao petnaest radova koji će ući u trku za prestižnu Effie nagradu. Moram >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << da napomenem da je ovo treća godina zaredom kako se dodeljuju Effie nagrade kod nas, a koje su globalno poznate među oglašivačima i agencijama kao nagrade koje ističu efektivnost komunikacija, odnosno one koje prepoznaju sve oblike komuniciranja koji doprinose uspehu brendova – kaže kaže Jelena Ivanović, izvršna direktorka IAA.

Svečanosti će prisustvovati timovi koji su se našli u finalu, Organizacioni odbor Effie Serbia, Upravni odbor IAA, članovi Žirija i partnerskih kompanija.

Nakon svečane dodele nagrada, odrzaće se i koktel.

Prethodne dve godine dodeljeno je ukupno 13 bronzanih Effie trofeja, četiri srebra i jedan zlatni Effie.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.