Za manje od 48 sati Zagreb postaje centralno mesto promišljanja o boljoj budućnosti

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Maj.2023, 16:27

Za manje od 48 sati Zagreb postaje centralno mesto promišljanja o boljoj budućnosti

Kome će veštačka inteligencija ‘uzeti’ posao, jesmo li spremni za nove streaming platforme i šta razlikuje lidere budućnosti od onih danas? Hoćemo li se obrazovati u metaverseu i može li zdravstveni sistem biti održiv uz pomoć tehnologije?

Sedam futurologa i više od 30 regionalnih donosioca odluka na svim nivoima na poslovnoj konferenciji Future Tense pokušaće da daju svoju viziju budućnosti poslovanja i društva. Mesto je Muzej suvremene umetnosti Zagreb, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << vreme 10. i 11. maj, a glavni akteri Nikolas Badminton, Joe-Max Wakim, Sofie Hvitved, Erica Orange, Gerd Leonhard, Alfons Karabuda i Anders Indset.

Teme o kojima će se raspravljati su Future of Technology, Future of Health and Medicine, Future od Metaverse and Media, Future od Sustainability, Future of Entertainment and Culture i Future of Leadership.

Impresivan program koji se održava na dve pozornice pogledajte na zvaničnoj web stranici.

Future Tense je višestruko nagrađivana konferencija koja je u trećem izdanju u potpunosti rasprodata, a još možete kupiti streaming ulaznice, kao i ulaznice za radionicu „Megatrends Shaping Tomorrow“, pod vodstvom upravnice Instituta za studije budućnosti iz Kopenhagena, Darije Krivonos. Ulaznice možete kupiti OVDE.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke i obrazovanja, Ministarstva turizma i sporta, Grada Zagreba i Ambasade Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.