Windows 10 Mobile možda stiže u novembru

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 03.Avg.2015, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 10 Mobile možda stiže u novembru

Sada kada je Windows 10 operativni sistem počeo da pristiže desktop korisnicima, Microsoft fanovi počinju da se pitaju kada će se isto desiti i na mobilnim uređajima

Entoni Doerti, iz Microsoft-ovog odeljenja u Južnoj Africi, možda je otkrio nešto konkretniji termin od onih nagađanja, koja su do sada bila u opticaju.

One je, tokom intervjua o dolasku Windowsa 10 u Južnu Afriku, na pitanje o tome kako Microsoft pozicionira mobilnu verziju platforme u svojoj strategiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << odgovorio: „Naša ključna platforma je Windows 10. Ona je po prirodi mobilna, ne samo uređaji već i iskustvo koje će ljudi imati. Tako da se očekuje veliki fokus na mobilnu stranu platforme. Međutim, više detalja o ovome stiže kasnije ove godine„. Doerti je pomenuo okvirni period lansiranja Windows 10 Mobile platforme u novembru, ali nije pomenuo neki određeni datum. Pomenuti termin je kasniji od kraja septembra/oktobra, koji se pominao do sada. Međutim, dok Microsoft zvanično ne objavi i ne potvrdi definitivni datum lansiranja Windows 10 Mobile operativnog sistema, i dalje se nalazimo u mutnim vodama i domenu spekulacija.

Izvor: www.benchmark.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.