White Square: Ostalo je još deset dana za prijavu radova

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Mar.2017, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

White Square: Ostalo je još deset dana za prijavu radova

Ostalo je još deset dana za prijavu radova na jednom od vodećih festivala kreativnosti u Istočnoj Evropi – IX White Square Međunarodni advertajzing festival

Ukoliko sebe smatrate vrednim nagrade i ukoliko ste spremni da se borite za pobedu, još uvek imate vremena da pripremite svoje najbolje radove, video i radio klipove, logotipe, ambalažu i ostale advertajzing i marketing projekte.

Proces prijave radova je veoma jednostavan. Ulogujte na sajt adfest.by i aploudujte >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << vaš rad prema utvrđenim pravilima. White Square ima takmičenje u 5 kategorija: creativity, branding, marketing, digital, social advertising.

Ukoliko vaša profesionalna aktivnost ima veze sa advertajzingom, marketingom, brendingom, dizajnom, digitalom…dobrodošao si kao učesnik i možeš da prikažeš svima snagu tvog advertajzing talenta!

Žiriranje na White Square se zasniva na Uredbi o radu žirija. Uredba se zasniva na principima nepristrasnosti, objektivnosti i profesionalnosti. Glavni kriterijum za ocenu radova je originalnost, novina ideje i kvalitet sprovođenja.

U 2016. godini je predstavnik globalnog indeksa kreativnosti The Gunn Report posetio festival i primetio visok nivo organizacije, profesionalizma žirija i radova, i White Square nazvao jednim od glavnih festivala u Istočnoj Evropi.

Najbolji rad festivala će biti nagrađen i sa specijalnom nagradom od strane medija Epica White Square Award kojom će dobiti pravo da učestvuju u Epica Awards 2017 besplatno! Osim toga, još 20 radova će dobiti 100 EUR popusta za učešće u Epica Awards 2017.

Detaljnije informacije na sajtu adfest.by.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Mikser Festival raspisuje međunarodni konkurs “Ghost Project 2017: Novi nomadi”

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Mar.2017

Mikser organizacija poziva zainteresovane mlade dizajnere iz celog sveta da se prijave na konkurs za učešće na izložbi “Ghost Project 2017: Novi nomadi” u okviru talent zone predstojećeg Mikser festivala..Tema ovogodišnje smotre talenata iz oblasti industrijskog dizajna su sve intenzivnija...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.