Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Maj.2020, 14:13

WeCann Point of View: (Skoro) sve što ste želeli da znate o tehnologiji tokom i posle korone

Pandemija virusa COVID-19 otvorila je teritoriju na kojoj svi žele da prognoziraju šta će biti sutra i kako će izgledati vreme nakon pandemije.

Ne želimo da budemo savremeni proroci, ali želimo da baratajući podacima raznih izvora, sklapanjem različitih mišljanja, naslutimo šta bi moglo da se desi sutra, i još važnije, da pitamo vas kako se osećate povodom onoga što dolazi sutra.

U „(Skoro) sve što ste želeli da znate o tehnologiji tokom i posle korone, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ste se bojali da pitate“ su naša razmišljanja o praćenju i privatnosti, kupovini, dokumentima i parama, ekonomiji deljenja i ekonomiji razdvojenosti, proširenoj realnosti, aplikacijama, učenju na daljinu, komunikaciji i informacionim tehnologijama.

Želimo da započnemo razgovor na ove teme i da zajedno promislimo o tome kako da kolaps izazvan virusom pretvorimo u početak nečega drugačijeg, ili makar ubrzanja onog starog a dobrog.

PROČITAJ VIŠE >>>

Kontakt: wecann@ifmccann.com

Autor: I&F Grupa

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.