Walmart sa svog sajta povlači božićni džemper sa temom kokaina

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Dec.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Walmart sa svog sajta povlači božićni džemper sa temom kokaina

Walmart Kanada uklonio je nekoliko komada odeće za praznike, drugih proizvođača, iz svoje internet prodavnice nakon žalbi kupaca.

U želji da na tržište izbace novi atraktivni božićni džemper, Walmart iz Kanade na kraju se morao izvinjavati zbog kontroverznog odevnog predmeta koji se nedavno našao na njihovoj web stranici

Naime, na spornom džemperu se vidi Deda Mraz koji ispred sebe na stolu ima drogu i natpis „Let it snow“.

Ovo je najbolji ružni >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << božićni džemper i natpis ikada„, napisala je jedna devojka na Twitter-u.

Ovaj džemper koji se prodaje na našoj stranici nije ono što predstavlja Walmart-ove vrednosti i nema mesta na našem web-u. Uklonili smo ovaj proizvod s tržišta. Izvinjavamo se zbog nenamerne štete koju smo prouzrokovali„, rekao je glasnogovornik Walmarta za Global News.

Izvor: Agencije

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Zbog jednog detalja na ovom džemperu, gore društvene mreže: "Ovo je NAJBOLJI RUŽNI DŽEMPER IKADA!"

Izvor: Blic, 10.Dec.2019

U želji da na tržište izbace novi atraktivni model božićnog džempera, jedna kompanija je na kraju morala da uputi izvinjenje kupcima i javnosti zbog kontroverznog odevnog predmeta koji se nedavno našao na njihovom internet šopu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.