Vodič za jeftiniji život

Izvor: Politika, 18.Jun.2011, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodič za jeftiniji život

Po ugledu na svetske knjige, i Beograd dobio prvu publikaciju čije su stranice kuponi za niže cene u restoranima, ordinacijama, školama stranih jezika, salonima lepote...

Umesto klasičnih oglasa ili reklama, stranice prve knjige za popuste izdate u Beogradu predstavljaju kupone za „cepkanje”. U zavisnosti od ugovora koji je oglašivač potpisao sa agencijom i izdavačem knjige „Vodi me” svaki kupon pruža popust do 10, 20, 50 pa čak i od 90 odsto.

Na ideju >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << da izda knjigu popusta kakve postoje u brojnim svetskim metropolama (u Australiji je nazivaju „Entertejment buk”, u Americi „Golden buk”, u Engleskoj „Golden ki”) došla je Višnja Radetić, koja je 12 godina živela na Novom Zelandu.

Knjiga po ceni od 1.500 dinara omogućava celoj porodici da uštedi ne odričući se navika na koje je navikla bez obzira na vreme krize. Doprinosi uštedi kućnog budžeta i u ponudi ima sedam sekcija što će zadovoljiti potrebe svih uzrasta, objašnjava Višnja Radetić .

Kompanija „Arhiv centar” potpisala je ugovore sa brojnim restoranima, klubovima, tržnim centrima, hotelima, turističkim agencijama, fitnes i spa centrima, bioskopima, pozorištima, lekarskim ordinacijama, dečijim igraonicama, auto-centrima, rentakar kompanijama, optičarskim radnjama, školama stranih jezika, i kuponi važe do aprila naredne godine.

Jedna kombinacija na primer pokazuje da samo sa osam kupona može da se uštedi čak 22.000 dinara.

– Kupona ima više od 500 koji vam omogućavaju uštedu i popuste u svim životnim delatnostima – dodaje Višnja Radetić.

Primera radi, kupon (lako se cepkaju jer su stranice štampane sa perforacijom) za školu stranih jezika omogućava 50 odsto popusta pa će kurs jezika umesto 16.000 biti naplaćen 8.000 dinara. Neki restorani su dali takve pogodnosti da se sa pokazivanjem kupona uz ručak dobija boca domaćeg vina, kafa i poslastica. Jedna optičarska radnja je omogućila da sa kuponom uz kupovinu rama kupac dobije besplatnu ugradnju i stakla vrednosti 4.000 dinara.

Ova vrhunski dizajnirana srpska verzija knjige sa popustima ima 430 strana,podržana je od Turističke organizacije Beograda (TOB), i može da se kupi putem Interneta, na kioscima, u većim tržnim centrima, a uskoro i na info pultovima TOB-a.

Kako je izdata u aprilu, a važnost kupona je 12 meseci, svi ugovoreni obavezni popusti važe do aprila 2012. godine.

A. C.

objavljeno: 18.06.2011

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KNJIGA KOJA SE NE ČITA

Izvor: Kurir, 18.Jun.2011

Nešto potpuno drugačije! U prelepom ambijentu restorana “Trandafilović” održana je promocija kupon-knjige “VodiMe-TakeMeTo”...Nešto potpuno drugačije!..U prelepom ambijentu restorana “Trandafilović” održana je promocija kupon-knjige “VodiMe-TakeMeTo”...Knjiga je, kako su najavili...

Nastavak na Kurir...

Vodič za jeftiniji život

Izvor: B92, 18.Jun.2011

Po ugledu na svetske kataloge i Beograd dobio prvu publikaciju čije su stranice kuponi za niže cene u restoranima, ordinacijama, školama stranih jezika, salonima lepote....Umesto klasičnih oglasa ili reklama, stranice prve knjige za popuste izdate u Beogradu predstavljaju kupone za „cepkanje”....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.